Valikko Sulje

Teollisuusmaalaus laadukkaasti koko Suomen alueelle

Maalausliike Tuimala Oy on pintakäsittelyurakoinnin monipuolinen asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen. Teollisuusmaalaus, siltamaalaus sekä rakennusmaalaus ovat erikoisalaamme, ja niistä tiedämmekin paljon.

 

Maalaamme teollisuuskohteita koko Suomen alueella. Käytössämme ovat alan modernit työvälineet ja -menetelmät, joiden avulla kokeneet tekijämme maalaavat vaativammatkin tehdas-, konepaja- ja muut kohteet. Maalaamme niin tehdassaleja ja tehdashallien runkoja ja palkkeja kuin esimerkiksi säiliöitä, siiloja, nostureita ja tehdaslaitteita. Mikään urakka ei ole liian vaativa, joten tarjoa meille rohkeasti omaa kohdettasi!

Hiekkapuhallus puhdistus- ja pohjakäsittelymenetelmänä

Maalauksen lisäksi palveluihimme kuuluu hiekkapuhallus, jonka avulla teemme pohjakäsittelyn ja pinnanpuhdistuksen maalattaville pinnoille. Menetelmä sopii erinomaisesti erilaisille teollisuuspinnoille, kuten ruostumattoman teräksen ja teräksen sekä muiden metalli- ja kovien pintojen puhdistukseen. Hiekkapuhallus paitsi puhdistaa myös karhentaa pinnan, jolloin maali tarttuu siihen paremmin. Tämän takia hiekkapuhallamme tarpeen mukaan myös uudet metallipinnat.

 

Teemme maalaus- ja hiekkapuhallustöitä siirrettävällä kalustolla koko Suomen alueella.

Luotettavat tekijät, kestävä lopputulos

Maalausliike Tuimala Oy on toiminut pintakäsittelyurakoinnin parissa jo vuodesta 1981. Vuosien varrella olemme pintakäsitelleet ja maalanneet lukuisia kohteita, kuten siltoja, rakennuksia, teollisuushalleja, nostureita sekä muita kohteita ympäri Suomen – tutustu referensseihimme. Tyytyväinen asiakas on meille kaiken toimintamme lähtökohta, ja siksi työmme tunnetaankin kautta kotimaan.

 

Luotettavat ja kokeneet ammattilaisemme huolehtivat siitä, että teollisuusmaalaus sujuu sovitussa aikataulussa ja kestävin lopputuloksin kohteessa kuin kohteessa. Olipa tarpeenasi yksittäisen säiliön maalaus tai koko tehdashallin pintakäsittely, ota meihin yhteyttä!

Maalaamme kaikenlaiset teollisuuskohteet:

  • tehdassalit
  • säiliöt ja siilot
  • nosturit ja laitteet
  • tehdashallien rungot ja palkit
  • sekä muut teollisuuskohteet.